سوپ جوجه ليمويي؛ تو اين سرما مي‌چسبه!



 






  • سوپ جوجه ليمويي؛ تو اين سرما مي‌چسبه!


    935742


    13 آذر 1398 - 09:49

    1736 




    برترين‌ها: سوپ جوجه ليمويي مشابه سوپ نودل جوجه است. اين يک سوپ عالي براي اين فصل سال است. اگر به دنبال يک سوپ جوجه جديد براي خانواده هستيد، اين سوپ جوجه ليمويي و برنج روشي عالي براي امتحان يک سوپ جديد است. اين سوپ از روش مشابهي با سوپ جوجه و نودل استفاده مي‌کند، اما در اينجا برنج جايگزين نودل مي‌شود و در انتها هم طعم تازه و دوست داشتني ليمو به آن طراوت مي‌بخشد.


    سوپ جوجه ليمويي؛ تو اين سرما مي‌چسبه


    حتما اصطلاح سوپ جوجه روح را شنيده‌ايد (کتابي مشهور به همين نام وجود دارد) ممکن است اين عبارت به نظرتان خنده‌دار باشد، اما سوپ جوجه واقعا روح شما را گرم مي‌کند و قابليت‌هاي درماني و تسکين دهنده دارد.


    اگر دچار سرماخوردگي هستيد، سوپ جوجه بهترين نوع سوپ براي شما خواهد بود. اگر اخيرا دچار مشکلات گوارشي مثل تهوع هستيد، مرغ پخته براي شما خيلي خوب خواهد بود. استفاده از آب ليمو در اين سوپ به خواص درماني آن بسيار کمک مي‌کند.


    سوپ جوجه ليمويي با مرغ ريش ريش شده و آب مرغ درست مي‌شود. مقداري برنج و سبزيجات هم به آن اضافه مي‌شود و در انتها هم ليمو را برش زده و آب آن را در سوپ مي‌چکانيم. براي اينکه اين سوپ جوجه ليمويي را درست کنيد ابتدا بايد آب مرغ را درست کنيد. در زير طرز تهيه آب مرغ را در چند مرحله به شما خواهيم گفت.


    طرز تهيه آب مرغ


    آب مرغ از پختن مرغ مزه‌دار شده با سبزيجات درست مي‌شود. سبزي‌هاي معطر باعث رفع بوي بد مرغ مي‌شود. براي درست کردن آب مرغ از سبزيجاتي که در يخچال داريد، استفاده کنيد.


    مرحله 1: مغز ران يا سينه مرغ را با نمک و فلفل طعم‌دار کنيد و داخل يک قابلمه بزرگ قرار دهيد.


    مرحله 2: پوست پياز و هويج را بشوييد، انتهاي آن‌ها را جدا کنيد و برگ‌هاي کرفس را جدا کرده و دور بيندازيد. سبزيجات را خرد کرده و روي مرغ داخل قابلمه بريزيد. 2 عدد برگ بو را هم اضافه کنيد. مي‌توانيد از سبزيجات باقي مانده در يخچال که در حال خراب شدن هستند، استفاده کنيد.


    سوپ جوجه ليمويي؛ تو اين سرما مي‌چسبه


    مرحله 3: 10 تا 12 پيمانه آب جوش روي مرغ و سبزيجات بريزيد. قابلمه را به جوش برسانيد سپس به مدت 30 دقيقه بگذاريد آرام قل بخورد تا مرغ بپزد.


    مرحله 4: مرغ را از داخل قابلمه خارج کرده و ريش ريش کنيد. سپس با استفاده از آبکش ظريف يا الک، آب مرغ را صاف کنيد. سبزيجات را مي‌توانيد دور بريزيد، چون در هر صورت که آب مرغ را درست کرده‌ايد و نيازي به آن‌ها نداريد.


    مواد لازم



    • سينه مرغ: 1/2 کيلو

    • پياز: 1 عدد، نگيني شده

    • هويج: 3 عدد، نگيني شده

    • کرفس: 3 ساقه

    • برگ بو: 2 عدد

    • نمک و فلفل: به مقدار لازم

    • روغن زيتون: 1 قاشق غذاخوري

    • سير: 2 حبه

    • آويشن: 1/2 قاشق چاي‌خوري

    • برنج نيم دانه يا محلي معطر: 1/2 پيمانه

    • ليمو: 2 عدد

    • جعفري: مقداري براي سرو


    سوپ جوجه ليمويي؛ تو اين سرما مي‌چسبه


    طرز تهيه


    1. وقتي که آب مرغ را طبق مراحل بالا درست کرديد، حالا وقت درست کردن خود سوپ است. روغن را داخل قابلمه سوپ ريخته و روي حرارت متوسط گرم کنيد. پياز نگيني شده، هويج حلقه شده، کرفس خرد شده، سير و آويشن را داخل قابلمه بريزيد و آن‌ها را تفت دهيد و بپزيد تا نرم شوند. حدود 4 تا 5 دقيقه را به اين کار اختصاص دهيد.


    سوپ جوجه ليمويي؛ تو اين سرما مي‌چسبه


    2. مرغ ريش ريش شده را داخل قابلمه بريزيد و برنج نيم دانه يا محلي را به آن اضافه کنيد.


    سوپ جوجه ليمويي؛ تو اين سرما مي‌چسبه


    3. حالا آب مرغي را که طبق مراحل بالا درست کرديد و يا از قبل در يخچال داشتيد را اضافه کنيد و بگذاريد همه چيز با هم بپزد. هدف ما اين است که برنج نرم و لطيف شود. پختن برنج به ما مي‌گويد که سوپ آماده است. براي اين کار حرارت را کم کنيد و بگذاريد به مدت 20 دقيقه آرام قل بخورد.


    سوپ جوجه ليمويي؛ تو اين سرما مي‌چسبه


    4. آب ليمو را داخل آن بريزيد و با نمک و فلفل مزه‌دار کنيد. در صورت دلخواه، بلافاصله آن را با جعفري تازه سرو کنيد.


    سوپ جوجه ليمويي؛ تو اين سرما مي‌چسبه


    نکات مهم



    • به جاي برنج سفيد مي‌توان از برنج قهوه‌اي استفاده کرد که در اين صورت بايد 25 دقيقه ديگر به زمان پخت سوپ اضافه کنيد. اگر بخواهيد آن را بدون غله درست کنيد، سيب زميني را جايگزين برنج کنيد. همچنين در صورتي که طرفدار رژيم کتوژنيک هستيد، مي‌توانيد از ريشه کرفس ريز شده يا برنج کلم که در بخش نان تورتيلاي گل کلم به آن اشاره شد، استفاده کنيد. يل حتي مقداري کدو سبز رنده شده استفاده کنيد.

    • تا زماني که سوپ کاملا پخته نشده، آب ليمو را به آن اضافه نکنيد. اگر آب ليمو را زود به سوپ اضافه کنيد، مزه تلخي مي‌گيرد در عوض موقعي که سوپ کاملا پخت و يا موقع سرو به آن اضافه کنيد.

    • در صورتي که آويشن نداريد مي‌توانيد از ادويه‌هاي دلخواه خودتان استفاده کنيد.

    • باقي مانده سوپ را در ظرفي دردار به مدت 4 تا 5 روز در يخچال، مي‌توان نگهداري کرد.

    • براي درست کردن آب مرغ مي‌توانيد آن را درست کرده و در فريزر به مدت نهايتا 3 ماه نگهداري کنيد. هر موقع که خواستيد سوپ درست کنيد از شب قبل آب مرغ را داخل يخچال بگذاريد تا يخ آن ذوب شود يا حداقل 4 تا 6 ساعت زمان بگذاريد.


    منبع: feelgoodfoodie








مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : کنيد ,جوجه ,درست ,برنج ,استفاده ,داخل ,اضافه کنيد ,داخل قابلمه ,استفاده کنيد ,جوجه ليمويي ,قابلمه بريزيد ,داخل قابلمه بريزيد
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Cathy یادگاری روانکاوی خویشتن خدمات فنی مرکز تدریس و آموزش خصوصی زبان های خارجی بسم الله الرحمن الرحیم مشاوره تبلیغات و بازاریابی ایران پول Jennifer