- کسرول مرغ و پوره سيبزميني؛ مخصوص باکلاسها
935346
14 آذر 1398 - 08:43562 بازديد
کسرول معمولا به غذاهايي گفته ميشه که داخل ظرفهاي ديواره دار و داخل فر تهيه ميشن و داخل همون ظرف هم سرو ميشن. در اين مطلب طرز تهيه کسرول مرغ و پورهي سيبزميني رو آماده کردم که با شنيسل مرغ درست ميشه و فوق العاده لذيذه. اميدوارم تهيه اش کنين و از طعمش لذت ببرين.
برترينها: کسرول معمولا به غذاهايي گفته ميشه که داخل ظرفهاي ديواره دار و داخل فر تهيه ميشن و داخل همون ظرف هم سرو ميشن. در اين مطلب طرز تهيه کسرول مرغ و پورهي سيبزميني رو آماده کردم که با شنيسل مرغ درست ميشه و فوق العاده لذيذه. اميدوارم تهيه اش کنين و از طعمش لذت ببرين.
مواد لازم
- شنيسل مرغ: 3 الي 4 عدد
- سيبزميني: 3 الي 4 عدد
- کره: 50 گرم
- شير: 1/2 پيمانه
- پنير پيتزا: به مقدار لازم
- نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهيه:
1. براي تهيه اين کسرول ابتدا سيبزميني هارو ميپزيم.
2. شنيسل هارو هم سرخ ميکنيم.
3. حالا سيبزميني پختهي داغ و کره رو داخل يه کاسه ميريزيم و با گوشتکوب پورهشون ميکنيم.
4. بعد شير، نمک و فلفل رو هم اضافه کرده و مواد رو خوب مخلوط ميکنيم تا پوره کمي لطيفتر بشه.
5. حالا پوره و شنيسل آماده هستن و فقط ميمونه چيدنشون داخل ظرف کسرول.
6. کف ظرف رو چرب کرده و بعد شنيسل رو داخلش ميذاريم.
7. حالا با پوره کاملا سطح شنيسل رو ميپوشونيم.
8. بعد روي پوره رو با پنير ميپوشونيم.
9. همهي مراحل رو به بار ديگه تکرار ميکنيم، يعني چيدن شنيسل، پوره و پوشاندن با پنير.
10. حالا ظرف رو براي مدت سه ربع داخل فري که از قبل با دماي 180 درجه گرم کرديم ميذاريم تا کسرول حاضر بشه. 5 دقيقهي نهايي هم براي طلايي شدن پنير گريل رو روشن ميکنيم.
درباره این سایت